Op woensdag 3 september 2014 hebben de brugklassen in en om de Blauw Wit Sporthal met een grote sportieve inzet tegen elkaar gestreden. Na een flitsende warming-up in de hal kon de strijd beginnen. Onder een strak blauwe hemel werd er onder andere Levend Tafelvoetbal en Flessentrefbal gespeeld. Ook waren er twee hindernisbanen waar de leerlingen elkaar in snelheid probeerden te overtreffen.
Binnen werd er onder meer Broekenvoetbal gespeeld, met drie spelers samen in een broek, en bij het Touwtrekken konden de groepjes laten zien wie de sterkste brugklasser is.
De klassen waren ingedeeld in groepjes die enthousiast werden ondersteund door leerlingen uit de 5e en 6e klas VWO. Andere leerlingen uit 6VWO hebben de rol van scheidsrechter op zich genomen. Alle groepjes deden mee aan de negen sport- en spelonderdelen.
Naast de beste score, 1F heeft de meeste punten behaald, was er ook een prijs voor de klas die het beste heeft samengewerkt. Deze prijs is naar 1A gegaan. Bij de finale, de zeephelling, konden de klassen extra punten voor samenwerking scoren.
Al met al een zeer geslaagde dag!