Elk jaar gaan de tweedeklassers in september op schoolkamp naar Den Burg op het eiland Texel. Het schoolkamp duurt drie dagen. We logeren in het schitterende jeugdhotel StayOkay waar we een aparte vleugel voor de jongens en een voor de meisjes hebben. We reizen met de bus naar Den Helder, stappen daar op de boot naar Texel en huren daar fietsen. Op het eiland doen we alles op de fiets.
Het kamp is enorm gezellig en leerzaam.

Waarom gaan we eigenlijk op kamp?
  • We denken dat je op een meerdaags kamp erg veel kunt leren over hoe je goed met elkaar kunt samenwerken.
  • We hopen dat er mede door het kamp een nog leukere sfeer in de klas gaat ontstaan, waardoor je misschien ook beter gaat werken.
  • We gaan veel leren over het Texelse landschap.
  • We gaan veel leren over de talloze soorten vogels, vissen, schelpdieren, insecten op het eiland en in de (wadden)zee.
  • We gaan door een paar flinke fietstochten, veel sport en spel en enkele stevige wandelingen werken aan onze lichamelijke conditie. Ook daar wordt niemand slechter van.

En natuurlijk:gewoon omdat het heel leuk is!