De mediatheek is niet meer weg te denken uit het moderne onderwijs.  De mediatheek vormt eigenlijk het hart van het zelfstandig en zelfverantwoordelijk leren.
Leerlingen kunnen hier op moderne computers m.b.v. vak-cd-roms informatie zoeken bij opdrachten, zij kunnen via een snel netwerk het wereld wijde web op om daar informatie te vinden. En dan natuurlijk  de belangrijkste informatiebronnen,  boeken, naslagwerken en tijdschriften. Ook dit materiaal kunnen de leerlingen in de mediatheek gebruiken.

De mediatheek wordt beheerd door mevrouw M. Ben Salah en S. Hmitach

Mediatheek zaken

Net als ieder ander wil je prettig in de mediatheek kunnen werken. Daarvoor hebben we regels opgesteld.

• Regels voor in de mediatheek
  • De online catalogus is HIER in te zien.